Ako začať na úvod?

To je asi dilema každého, kto sa rozhodne písať blog...

 

Zdravím smiley

 

Dlho sme premýšľali ako začať, čo Vám chceme našim blogom povedať, celkovo, akým smerom sa vydáme. Samozrejme od začiatku sme vedeli že Vám chceme ozrejmiť posolstvo, ktoré Vám prostredníctvom našej práce a skúseností vieme odovzdať.

 

1,2,3 začíname ......

 

Nuž, ale v prvom rade sa chcem predstaviť, takže volám sa Nikol a Vás vítam na blogu Scandeal aplikácie – scandealapp.com.

 

Aby som začala poporiadku, najlepšie naším začiatkom. Ako tento nápad vlastne vznikol? 

Nie, nebolo to tak, že niekto z nás bol unavený z vernostných kariet v peňaženke, to prišlo až neskôr. Celé to prišlo akosi spontánne, riešenie vernostného systému ako takého nebol prvotný stimul k nápadu na aplikáciu.

 

Začalo to obchodným stretnutím s kamarátom, ktorý potreboval vyriešiť úplne iný problém. Nešlo o riešenie vernostného programu, len chcel rozoznávať svojich zákazníkov. Bez dodatočného hardvéru, ktorý musel dovtedy draho nakupovať.

A teda na začiatku to bola v podstate jednoduchá aplikácia, ktorá slúžila ako virtuálne konto zákazníka. Až neskôr, postupom času to prerástlo do systému akým je dnes.

 

Ako čas plynul, projekt sa rozvíjal, skúsenosti v tejto oblasti sa čoraz viac zhromažďovali a zúročovali pri vývoji. Postupne od virtuálnej identifikácie zákazníkov, cez vernostný systém až po marketingový nástroj „novej generácie“.

Pýtate sa prečo novej generácie? Lebo celý systém je dostupný každému, žiaden drahý, špeciálny, komplikovaný hardvér nie je potrebný. Plastové karty, reklamné letáky, kupóny? Alebo zľavenky v papierovej podobe? A komu to v dnešnej dobe treba? Len je toho plná poštová schránka a v konečnom dôsledku to potencionálny zákazník hodí do smetného koša bez štipky pozornosti.No a práve preto Scandeal, marketingový nástroj novej generácie.

 

Smartphone alebo tablet to je to čo Vášmu zákazníkovi stačí, veď práve tomu venuje najviac svojej pozornosti.

Reklamný leták ako PUSH notifikácia, zľavový kupón ako kód v telefóne, vernostná karta vždy po ruke. A ako bonus geolokalizačné „pushky“. A nezabudnime na fakt, že každému zákazníkovi podľa zásluh. Každý obchodník  predsa vie, že nie je zákazník ako zákazník. 

 

Komplikoval sa život kedysi, dnes je vzácne všetko to, čo Vám zbytočnú prácu nepridá a najme to, čo šetrí Váš čas.