Viete ako naozaj získať pozornosť zákazníkov?

Dajte im mobilnú aplikáciu Scandeal a skúste to ako STARBUCKS!

 

Ako to vlastne STARBUCKS vymyslel a čo má spoločné so Scandealom?

 

No v zásade v biznisovom modeli nič! Avšak predsa je tu niečo, čo ich spája a to je rovnaký pohľad na mobilné aplikácie a ich využitie pre marketing!

Asi každý pozná STARBUCKS kávu, dovoľujem si tvrdiť, že ide o ikonický brand. A aby to tak ostalo nespia a neustále skúmajú, pýtajú sa, napokon niečo inovujú a prichádzajú s nápadmi ako zákazníka k sebe dotiahnuť, a potom aby ostal, dať mu niečo čo konkurencia nemá.

Preto spoločnosť STARBUCKS už hodnú chvíľu úspešne vyvíja vlastnú mobilnú aplikáciu, prostredníctvom ktorej komunikuje so svojimi zákazníkmi.

Aplikácia neponúka len mapu kaviarní a navigáciu k nim, ale aj online objednávky práve TEJ vašej obľúbenej kávy, po ktorú si prídete zatiaľ síce osobne, ale máte ju bez čakania!

Okrem iného STARBUCKS má pre svojich zákazníkov pripravenú vernostnú kartu, známu ako STARBACKS PAY, a s ňou teda už nepotrebujete žiadnu hotovosť ani platobnú kartu! Predplatíte si kredit a ten pohodlne míňate už prostredníctvom aplikácie.

 

Nuž a tu sa dostávame k otázke čo má aplikácia Scandeal so spomínanou veľmi obľúbenou spoločnosťou.

 

To čo STARBUCKS vyvíja pre svojich zákazníkov, aplikácia Scandeal umožňuje tiež. Naviac, je aplikácia dostupná pre každého, kto chce ponúknuť svojim zákazníkom napríklad informácie o novinkách zasielané ako notifikácie, alebo praktický newsletter. Medzi ďalšie zaujímavé možnosti, ako spríjemniť zážitok z nakupovania je aj systém na správu reklamácií s ktorým bude zákazník stále informovaný o priebehu jeho reklamácie. Takéto riešenia nie len že šetria čas a peniaze, ale ukážu v prehľadných reportoch analýzu nákupného správania zákazníka čo dokáže nasmerovať business tým správnym smerom.

Scandeal je platforma, marketingový nástroj pre spoločnosti presne tak, ako je práve tá spomínaná aplikácia STARBUCKSu. Avšak s jedným rozdielom, na to aby ste mali takúto vlastnú aplikáciu, kde Vás nájdu Vaši zákazníci nepotrebujete hromadu peňazí.

Scandeal ponúka mnoho možností, okrem iného aj mapu podnikov a navigáciu, aby ten Váš zákazník určite trafil. Zbieranie bodov, predplácanie kreditu, ktoré potom použije na kúpu napríklad aj obľúbenej kávy.

Samozrejme, to nie je všetko a ponúka toho skutočne mnoho, ale to až nabudúce ;)

 

Teda ak sa ste nadšení z aplikácie od STARBUCKS, ale na vývoj podobnej aplikácie nemáte momentálne financie, vrelo odporúčam aplikáciu Scandeal. Jednou z výhod je aj to, že celé riešenie si môžete vyskúšať bezplatne a registrácia vám zaberiem menej ako 3 minúty. 

 

V tomto prípade je lepšie raz vidieť ako stokrát počuť, a teda treba to vyskúšať.

Preto zaregistrujte svoju firmu bezplatne kliknutím na registračný link.

 

 

 

Zdroj: Internet, StartitupHeroes Get Made